Hakkımızda

Kalite Politikamız

Ondokuz Mayıs Üniversitesi, akademik yayıncılık alanındaki tüm paydaşları ile bütüncül bir sistem içerisinde sürekli iyileştirme politikası ve felsefesini benimseyen bir kalite yönetimi anlayışına sahiptir.

Hakkımızda

OMÜ Yayın Koordinatörlüğü, Ondokuz Mayıs Üniversitesi bünyesinde yayın yapan süreli ve basılı yayınların ulusal ve uluslararası standartlara uygunluğunu sağlamak amacıyla danışmanlık, dizgi-mizanpaj, İngilizce ve Türkçe dil editörlüğü hizmeti sunmaktadır.

Misyon

Lokasyon ve insan kaynağı bakımından köklü ve güçlü olan Ondokuz Mayıs Üniversitesi’nin bilim, sanat, eğitim ve kültür gibi alanlarda bilgi birikiminin artırılması adına basılı ve süreli yayınların editoryal faaliyetlerine katkı sağlamak, süreçlerin iyileştirilmesi ve niteliğinin artırılmasına yardımcı olmak, yayın sayısının ve kalitesinin artırılması ve paydaşlarının ulaşılabilirliğini artırmak.

Vizyon

Ondokuz Mayıs Üniversitesi marka değerini artırmak için yayınları bir merkez altında toplayarak her bir fakültenin kendine ait süreli yayın yapmasını; basılı yayınların üniversite logosu ile kendi yayınevinde yayımlanmasını; uluslararası düzeyde tercih edilen, diğer disiplinlerle işbirliği yapabilen saygın bir eğitim ve araştırma kurumu olmasını sağlamak.